Uitnodiging 10th Anniversary

Op 28 juli 2017 waren mijn vriend en ik 10 jaar samen. Om dat te vieren, hebben we een feest gegeven voor familie en vrienden, waarvoor ik zelf de uitnodiging ontworpen had.

Deze bestond uit een crèmekleurig kaartje achteraan met alle informatie op en een kaartje van kalkpapier vooraan met de illustratie van de handen en “Since 2007”. De twee kaartjes heb ik vervolgens aan elkaar bevestigd met een gouden ringetje met behulp van een revolverponstang.

Alle kaartjes heb ik zelf geprint, gesneden en aan elkaar bevestigd en alle crèmekleurige kaartjes heb ik met de hand gescheurd zodat de rafelige randjes een minimalistisch vintage effect zouden krijgen.

De uitnodigingen heb ik vervolgens verstuurd in zwarte enveloppen waarop ik de adressen met de hand in goudkleurige inkt geschreven heb.

De illustratie heb ik met de hand getekend en vervolgens ingescand en digitaal bewerkt. Ook de pictogrammen om de datum, het uur, het adres en de gsm’s aan te duiden heb ik zelf digitaal getekend.

Processed with VSCO with hb1 preset

Tijdens het feest zelf, had ik een cocktailbar voorzien waar gasten zelf hun cocktails konden samenstellen. Om iedereen hiermee een beetje op gang te helpen, had ik receptkaartjes voor een aantal populaire cocktails op A5-formaat gemaakt, geplastificeerd en met een sleutelring aan elkaar bevestigd.

Hiermee kon iedereen die zin had in een cocktail dus zelf aan de slag gaan door simpelweg de stappen op de kaartjes te volgen!

Op de achterkant van deze kaartjes had ik een patroon van verschillende cocktailglazen gedrukt, welke ik ook zelf digitaal ontworpen heb. De cocktailbar was sowieso een schot in de roos! 😉

 

 

In plaats van een gastenboek, had ik de kaartjes uit de “A Little Note”-serie gebruikt, waarop de gasten een boodschap konden schrijven. Deze kaartjes heb ik trouwens speciaal voor deze gelegenheid ontworpen 🙂

 

 

Voor het eten had ik een pasta- en rijstbuffet voorzien met twee verschillende (zelfgemaakte) sauzen en een grote variatie aan koude en warme groenten en vlees waarmee iedereen zijn of haar gerecht kon samenstellen.

Er was ook een dessert bar waar je zelf je dessert kon samenstellen.

 

 

Ondanks de regen, was het een feest om nooit meer te vergeten! Het was ongelofelijk veel werk om alles zelf te doen (ik ben dan ook maanden bezig geweest met de voorbereidingen) maar ik zou het niet anders gewild hebben!

 

Blijkbaar was het wel erg moeilijk om een mooie foto van ons twee te maken. Dit zijn de foto’s waarmee we het zullen moeten doen 😉

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s