The Fault in our Stars – John Green | Schoolopdracht

Voor een schoolopdracht moesten we een volledig boek vormgeven, van cover tot binnenflap en boekblok. Ik koos voor The Fault in our Stars van John Green, simpelweg omdat het een prachtig boek is.

Één van de vereisten van de opdracht, was dat het uiteindelijke fysieke boek 250 pagina’s moest bevatten. Nadat ik het volledige verhaal van The Fault in our Stars vormgegeven had, kwam ik echter maar aan 162 pagina’s. Omdat ik het jammer vond om de overige 88 pagina’s blanco te laten, besloot ik om er een tweede boek aan toe te voegen.

In The Fault in our Stars praten de hoofdpersonages over een boek, namelijk An Imperial Affliction van Peter van Houten. Zowel deze schrijver als dit boek zijn fictief MAAR zijn wel gebaseerd op twee van de lievelingsboeken van de schrijven John Green, namelijk Infinite Jest van David Foster Wallace en The Blood of the Lamb van Peter De Vries. Rekening houdend met het aantal pagina’s dat ik nog over had, heb ik The Blood of the Lamb nog toegevoegd aan de overgebleven pagina’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s