Over ons


Valerie van den Berg, oprichter van Elena & Company

Hi, nice to meet you!

Mijn naam is Valerie van den Berg en ik ben het gezicht achter Elena & Company!

Fun fact: Mensen gaan er vaak van uit dat ik zelf Elena heet en mijn bedrijf naar mezelf vernoemd heb. Maar in feite zijn mijn mama en haar mama de inspiratie geweest voor de naam Elena & Company.

Ze heten namelijk allebei Helena en toen ik tijdens mijn bacheloropleiding op Erasmus in Spanje was, heb ik mijn (online) magazine Elena Magazine opgericht.

Elena is dus de Spaanse versie van Helena, zodat ik hier ook mijn liefde voor Spanje in kwijt kon. Later is uit Elena Magazine mijn overkoepelende bedrijf Elena & Company ontstaan.

Elena & Company is opgericht in oktober 2015, om in bijberoep als grafisch ontwerper en communicatiemanager aan de slag te kunnen gaan. Sinds die tijd heb ik voornamelijk voor bedrijven gewerkt, die bij mij terecht kunnen voor het ontwerp of een update van hun huisstijl en het beheren van hun externe communicatie.

Maar ook particulieren kunnen beroep doen op mijn diensten als grafisch ontwerper, bijvoorbeeld voor geboortekaartjes en trouwuitnodigingen. 

Een paar jaar geleden ben ik ook begonnen met het verkopen van postkaartjes die ik zelf ontworpen heb, met de 'A Little Note'-serie als eerste producten!  Later heb ik ook verschillende prints en bedrukt textiel aan dit rijtje toegevoegd.

Ondertussen begon het idee voor de cadeauboxen te groeien. Ik vond het altijd al heerlijk om cadeaupakketjes samen te stellen voor allerlei gelegenheden, maar tegelijk merkte ik ook dat heel veel mensen het helemaal niet leuk vinden om cadeaus te kopen voor anderen. Sterker nog, op zoek gaan naar een geschikt cadeau is blijkbaar voor veel mensen een bron van stress. En daar wou ik maar al te graag iets aan doen!

Op 26 april 2021 heb ik dan het officiële startschot gegeven voor de verkoop van de cadeauboxen! 

 

Kom shoppen in de Elena & Company pop-up shop in Genk!
Vanaf 12 december 2021 opent Elena & Company in de Molenstraat in Genk een heuse pop-up shop! Kom zeker eens langs voor je (last-minute) kerstcadeaus en andere geschenken. 
 Adres Molenstraat 6, 3600 Genk
Openingsuren
MAANDAG Gesloten
DINSDAG Gesloten
WOENSDAG 10.00u - 17.00u
DONDERDAG 10.00u - 17.00u
VRIJDAG 10.00u - 17.00u
ZATERDAG 11.00u - 16.00u
ZONDAG Gesloten