Once upon a time, there was a girl | Story Time


Once upon a time, there was a girl
nét geen 30 jaar geleden geboren in Grathem.

 

 

Ondernemen zit haar in het bloed en werd in haar DNA meegegeven.

 

 

Als klein meisje was ze al erg ondernemend, altijd aan het tekenen en knutselen

 

 

Dingen aan het verkopen langs de weg, geld inzamelen voor goede doelen,... Ze wist toen al van geen ophouden.

 

 

Ook toen lachte ze waarschijnlijk al met haar eigen moppen, maar dat kan ze zich niet helemaal herinneren.

 

Dat meisje had een droom, ook al was ze zich daar toen misschien nog niet helemaal bewust van. Ze had een droom om ooit een eigen winkel te openen. (Onder andere, want ze had en heeft heel veel dromen)

 

 

Maar buiten dat die droom misschien nog niet helemaal duidelijk was voor haar jongere zelf, had ze ook vele passies en interesses.

 

 

Ze werkte (meestal) hard voor school, haalde diploma's

 

 

 

Startte projecten, begon als ondernemer, deed verschillende leuke opdrachten,...

 

 

Maar dat ene idee van die winkel bleef sluimeren op de achtergrond en werd steeds luider en concreter. Ze had een beetje last van imposter syndrome, dus ze bleef tegen zichzelf zeggen dat het niet de juiste tijd was.

Begin 2021 besefte ze echter dat ze kon blijven plannen en ideeën uitwerken tot het einde der dagen, maar dat dat de angst niet wegneemt. Dus ze besloot al een klein sprongetje te wagen en startte de webshop met cadeauboxen. Iets waar ze echt in gelooft en met hart en ziel aan werkt.

 

 

Maar dat idee van een winkel werd nóg luider. Een eigen plek, een eigen atelier om te werken, een plaats waar mensen offline haar producten konden ontdekken. Dus ze begon er steeds concreter over na te denken om die droom waarheid te maken.

 

Maar toen op een dag, stond haar wereld op zijn kop. Veranderde alles. En toen besloot ze dat het geen zin meer had om te wachten. Dat het juiste moment er letterlijk nooit is. Alles was toch al veranderd, de wereld was toch niet meer hetzelfde, wat was het ergste dat er kon gebeuren?

Dus ze sprong. Diende een aanvraag in. EN WERD GEACCEPTEERD. Ze mocht een pop-up openen in Genk. Voor zes maanden. Het was een vreemde mix van veranderingen; avontuur, energie en enthousiasme afgewisseld door ongeloof, verdriet en het zoeken naar een nieuwe balans.

 

Maar natuurlijk waren er bumps in the road. A lot. En ondanks dat ze een problem solver is, kan ze niet alles (alleen) oplossen. And that's where the community comes in! Ze weet dat ze een heel mooi netwerk heeft, vol mensen die haar toejuichen en haar het beste wensen en willen helpen waar ze kunnen. Dat is wel bewezen door de mensen die zich hebben ingeschreven om in het atelier te helpen (means the world) en de vrienden en familie die gesteund hebben met pep talks en brainstorms (means the world as well). Ze wéét dat er meer dan genoeg mensen zijn die willen helpen om deze droom waar te maken.

Dus wat kan jij doen?

Koop een digitale cadeaubon.

Zo kan jij (financieel) steunen en kan ik mijn droom om een winkel te openen waarmaken zonder dat mijn stock voor die winkel al geplunderd wordt voordat de winkel opent. En die cadeaubon, die kan je dan later gewoon gebruiken voor je kerstcadeautjes, voor Valentijn, voor moederdag, voor de verjaardag van je lief of je oma,... zowel in de webshop als in de winkel.

Dus kan jij wel een klein bedrag missen en wil je deze kleine meid helpen om haar droom waar te maken?

 

Dan kan je hier een cadeaubon kiezen voor een bedrag wat je zelf bepaalt. Wat je ervoor terugkrijgt is mijn eeuwige dankbaarheid en enthousiasme (for real. I have a lot of that) maar dus ook keuze uit een prachtig assortiment cadeautjes (al zeg ik het zelf) die dus de stresserende kant van het geschenken uitzoeken wegnemen. Because that's what it's all about, het kopen van cadeaus voor jullie zo eenvoudig mogelijk maken!

So help a girl out! Shop small, shop local. Scoor goede karmapunten. The universe is watching.

En jij komt sowieso in mijn Hall of Fame. Voor eeuwig.

Vraag ik te veel? Misschien wel. No hard feelings als jij je niet kunt vinden in dit initiatief of op dit moment niet kunt helpen. Trust me, it's fine.

(Maar als je het helemaal tot hier hebt volgehouden, was je toch op zijn minst een beetje nieuwsgierig 😉 I get it, zou ik ook zijn 😉 )

Maar als ik het niet vraag, kunnen mensen ook niet helpen. En ik heb me lang genoeg laten tegenhouden door haters en nay-sayers.

Mijn wereld staat toch al op zijn kop, the moment is now.

It's my time to shine.
En ik zal shinen.
Met jouw hulp.


1 comentario


  • Manuël

    knap gedaan Valerie hopelijk komen nog meer domen uit 😘


Dejar un comentario


Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados