Conceptomschrijving | Elena & Company persbericht


Klik hier om dit persbericht als PDF te downloaden

Geen zin om op cadeautjesjacht te gaan? Deze (web)winkel doet het voor jou!

We kennen het allemaal: we hebben een cadeautje nodig, maar wat ga je toch weer kopen? Je wilt natuurlijk graag een attent geschenkje, waar de ontvanger écht blij mee is. En ook graag binnen een bepaald budget. Liefst iets waar je niet te veel (web)winkels voor moet afschuimen. En als we dan toch bezig zijn, graag ook zo duurzaam en lokaal mogelijk. Klinkt bijna als een onmogelijk opgave, of toch niet?

Elena & Company heeft hier iets op gevonden waardoor jij zo min mogelijk tijd en energie kwijt bent aan het uitzoeken van cadeaus. Het enige wat jij namelijk hoeft te doen, is een thema en een budget kiezen, Elena & Company doet de rest. Je ontvangt vervolgens een mooi ingepakte cadeaubox, klaar om af te geven. Jij hoeft alleen nog maar de complimenten in ontvangst te nemen!

In zo’n box van Elena & Company zitten verschillende leuke dingen binnen het thema dat je gekozen hebt. Alle producten zijn bovendien duurzaam en/of biologisch en meestal handgemaakt in het atelier van Elena & Company of door andere lokale ondernemers. De inhoud is steeds afhankelijk van het aanbod op dat moment, waardoor het dus steeds een verrassing is wat er in de box te vinden is. Geen twee cadeauboxen zijn dus hetzelfde! Bovendien kan je op deze manier steeds weer leuke nieuwe producten ontdekken.

Momenteel zijn er vijf thema’s, maar elke maand zal er een nieuwe thema gelanceerd worden. De thema’s waar je momenteel uit kunt kiezen, zijn:

  • Interior box: Voor liefhebbers van interieur en decoratie
  • Spa @ Home box: Voor het perfecte verwenmomentje thuis
  • Welcome Little One box: Het ideale geschenk voor kersverse ouders
  • Date Night box: Organiseer thuis een date night zonder al te veel moeite
  • Best Friend box: Zet je beste vriendin eens in de bloemetjes, ze verdient het

Alle boxen zijn in dezelfde kenmerkende minimalistische en neutrale stijl, waardoor de producten bij vrijwel elk interieur en elke smaak passen. Doordat de producten ecologisch gemaakt zijn, kun je bovendien guilt-free cadeautjes shoppen!

Voor al deze cadeauboxen kan je terecht op de webshop www.elena-company.com of in de pop-up winkel aan de Molenstraat 6 in Genk. De pop-up is open van woensdag tot en met zaterdag, telkens van 10.00u tot en met 17.00u en is nog geopend tot en met 31 mei 2022.

Webshop: www.elena-company.com

Pop-up winkel: Molenstraat 6, 3600 Genk
Openingsuren: Woensdag-zaterdag van 10.00-17.00u
Pop-up geopend tot en met 31 mei 2022

Social media: @elenandcompany

Noot voor de redactie
Voor contact: Valerie van den Berg (oprichter en zaakvoerder)
info@elena-company.com
+32 494 89 94 12

Date Night Box
Best Friend Box
Spa @ Home Box
Interior Box

Alle cadeauboxen

---

 Logovarianten PNG JPEG
Download als PNG Download als JPEG
Download als PNG
Download als PNG
Download als PNG
Download als PNG
Download als PNG

Download als PNG
Download als PNG

Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published