Contact

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden”

Als grafisch ontwerper word ik ongelofelijk blij van mooie beelden en geloof ik heel erg in de kracht van het visuele. Het feit dat jij op mijn website bent beland, zegt mij dat jij hier ook in gelooft. Dus lees vooral verder en ontdek wat Elena & Company voor jou kan betekenen! 

Grafisch ontwerp is waarmee het allemaal begonnen is voor mij en mijn bedrijf Elena & Company. En ik word er nog altijd even enthousiast van als in het prille begin wanneer een klant blij is met het ontwerp dat ikspeciaal voor hem of haar gemaakt heb.

Je kan bij mij terecht voor grafisch ontwerp in alle vormen en maten en voor elke gelegenheid die je maar kunt bedenken. Gaan jullie trouwen? Verwachten jullie een kindje? Of wil je een groot feest of evenement organiseren en ben je nog op zoek naar de perfecte visuals om je event in de kijker te zetten? Voor al deze situaties en zo veel meer ben je bij Elena & Company aan het juiste adres!

Heb je al een idee voor een ontwerp of wil je eerst graag wat meer informatie? Stuur dan zeker even een berichtje, ik beantwoord met plezier al je vragen! (Als je wel al goed weet wat je wilt, kan je natuurlijk onmiddellijk al een (vrijblijvende) offerte opvragen.)

Ik hoor graag van je! 

P.S.: Benieuwd naar wat ik in het verleden al ontworpen heb? Neem dan eens een kijkje in mijn portfolio voor de meest recente projecten. 

Graag wat meer informatie of een offerte voor grafisch ontwerp en/of drukwerk? Vul dan zeker het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!