Op zoek naar een leuk postkaartje of een schattige poster? Dan ben je bij Elena & Company aan het juiste adres!

Zo kan je bij ons postkaartjes kopen voor verschillende gelegenheden. Alle kaartjes zijn gedrukt op gerecycleerd papier met het FSC-keurmerk in een Belgische drukkerij die uitsluitend gebruik maakt van vegetale inkten en 100% CO2-neutraal is!

Alle kaartjes komen standaard met een bijpassende crèmekleurige envelop, maar het is ook mogelijk om deze zonder envelop te bestellen.

Daarnaast verkoopt Elena & Company leuke prints van schattige dieren die elke kinderkamer weten op te fleuren! Deze kun je apart bestellen of als set van 3 stuks.

Klik hier om naar de webshop te gaan!

Bij Elena & Company kun je terecht voor allerlei soorten grafisch ontwerp: van het ontwikkelen van een logo tot het ontwerpen van een complete huisstijl, maar ook voor affiches voor evenementen, uitnodigingen, eindejaarsgeschenken en zo veel meer!

Hieronder kun je een kleine selectie grafisch ontwerp bekijken.

Klik hier om het volledige portfolio van Elena & Company te bekijken

 

Bekijk het volledige portfolio van Elena & Company

 

Wil je een boek uitbrengen maar heb je nog een ontwerp voor de omslag nodig? Of misschien wil je met je bedrijf een magazine starten om de interne of externe communicatie te versterken? Ook dan kan Elena & Company je helpen!

In het verleden heb ik al verschillende magazines en boeken mogen ontwerpen, waarvan je hieronder enkele voorbeelden kunt bekijken.

Klik hier om het volledige portfolio van Elena & Company te bekijken.

<span>%d</span> bloggers liken dit: